Log in

Entrepreneurs
driven by passion

Om Mundipharma

En del af et globalt netværk

Mundipharma i Danmark er en del af et internationalt netværk af associerede, uafhængige medicinalvirksomheder. Det privatejede netværk opererer på det globale farmaceutiske marked og har på verdensplan over 8.000 medarbejdere.

Mundipharma i Danmark

Mundipharma er tilstede i 51 lande verden over, deriblandt 33 lande i Europa. I 1994 blev Mundipharma A/S etableret i Danmark, og varetager bl.a. distribution og markedsføring af Mundipharmas produkter på det danske og islandske marked.

Partnere med fælles mål

Mundipharma samarbejder med pharma- og biotekvirksomheder over alt i verden. Vi hjælper vores partnere med bl.a. myndighedsgodkendelse, go-to-market strategier og med opbygning af stærke markedspositioner for deres lægemidler. Resultatet af innovative behandlingsmetoder giver nye muligheder for at forbedre patienternes helbred.

Har din virksomhed eller forskningsenhed udviklet lægemidler, som I har en ambition om at markedsføre, så har vi erfaringen og netværket til at løfte opgaven.

Kjetil Kollstad

Managing Director, Head of Nordics, Mundipharma

Telefon: +45 45 17 48 00

Vi støtter vejen til det næste gennembrud

Forskningsmiljøet går forrest i jagten på nye, innovative behandlingsmetoder. Derfor støtter Mundipharma seniorforskere, speciale- og Ph.d.-studerende inden for vores kerneområder og samarbejder med forskere på landets universiteter og hospitaler. Inden nye lægemidler og behandlingsmetoder kommer ud på markedet, bliver der gennemført kliniske undersøgelser på patienter. Det sker altid efter nøje fastlagte etiske retningslinjer, der tilgodeser både videnskabelig validitet og patienternes sikkerhed. Information om kliniske undersøgelser findes på www.clinicaltrialsregister.eu og www.clinicaltrials.gov.

Stærke relationer til omverdenen

En række samarbejdspartnere hjælper os med at styrke dialogen med patienter, behandlere og beslutningstagere. De er alle bekendt med de etiske retningslinjer, som vi er underlagt, bl.a. Lifs etiske regler for dialog og forhandling med beslutningstagere og Lifs lobbykodeks.

 

Vores nuværende samarbejdspartnere er:

Kompas
Rud Pedersen
Astma-Allergi Danmark

© 2021 Mundipharma A/S

Adresse

Mundipharma A/S
Frydenlundsvej 30, Bygning E,
2950 Vedbæk – Danmark
CVR: 17981994

 

Kontakt

Telefon: +45 45 17 48 00
Fax: +45 45 17 48 29
Mandag - fredag kl. 9.00 - 16.00
nordics@mundipharma.dk

Om Mundipharma

Mundipharma A/S er en del af et internationalt netværk af associerede, uafhængige medicinalvirksomheder.

Betingelser for brug af Mundipharma.dk

Fortrolighedspolitik